StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo
Vi jobber med å flytte innholdet på Hemneportalen over på en ny plattform for hele Heim.
Foreløpig er foreningsregister og kalender fjernet fra Hemneportalen.
Vi skal snart få denne informasjonen ut på et nytt sted.

Humorfestivalen

Humorfestivalen i Hemne er Midt-Norsk mesterskap i revy og går av stabelen hvert andre år.
nyhetsbilde
typebilde
Info

Oppdatert: 13.06.11

 

Humorfestivalen har etter hvert gjort kommunen vår landskjent. Rundt 150 frivillige deltar på humorarrangementet som avholdes hvert andre år, det året det ikke er revyfestival på Høylandet. Revylag, primært fra Møre og Romsdal og trøndelagsfylkene, deltar på Humorfestivalen - springbrettet mot Norsk Revyfestival.


Humorfestivalen arrangeres i begynnelsen av juni det året det ikke er revyfestival på Høylandet. Festivalen henvender seg primært til reylag i Møre og Romsdal og trøndelagsfylkene.


Humorfestivalen i Hemne startet i 2002 og e arrangert for 5. gang i 2010.Festivalen har fått status som Midt-Norsk mesterskap i revy.
Vi legger vekt på at festivalen skal ta spesielt vare på de som deltar. Alle skal oppleve at de blir tatt godt i mot og fulgt opp på beste måte. Det er hardt arbeid og stå på en scene foran en fullsatt sal og kjenne presset om å prestere akkurat da. Dette er de største heltene på Humorfestivalen.
Vi har fra første stund lagt vekt på høy kvalitet. Det gjelder sal, scene, lyd, lys, orkester, sminke, regi osv. Alt dette må være på plass og fungere optimalt for at deltakere og publikum skal kunne få det beste ut av hverandre.

 

Bra for revymiljøet i Midt-Norge
Formålet med festivalen er å bidra til å løfte revy- og teaterlivet i Midt-Norge. Humorfestivalen i Hemne er ment som et springbrett for revymiljøet i regionen, mot Norsk Revyfestival på Høylandet.

Bra for Hemne
Humorfestivalen er en positiv kraft i og rundt Hemne. Nesten 150 frivillige deltar i arrangementet, og det er aldri vanskelig å finne entusiastiske folk. Det ser ut som om festivalen skaper glede og engasjement i bygda. Alle i Hemne har et slags eierforhold til festivalen, noe som vises gjennom høye publikumstall på forestillingene og stor deltakelse i andre arrangementer.

Bra for de som kommer
Humor er viktig for å trives. Humor gjør oss gladere og det åpnes dører mellom folk. Vi blir ikke så redde og kommer nærmere hverandre. Da blir vi mer romslige overfor oss selv og overfor andre. Humor er også en viktig drivkraft i både næringsliv og kulturliv.

Torsdag 24. juni 2021
Fredag 25. juni 2021
Lørdag 26. juni 2021
Søndag 27. juni 2021
Mandag 28. juni 2021
hemneprovduaa