StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo

Sommerkonsert i Hemne kirke

Velkommen til en flott, morsom og annerledes sommerkonsert med Gunhild Bjørkøy og Jan Junker
nyhetsbilde
typebilde
Aktivitet
 

Dato: Søndag 02. juli 2017
Tid: kl. 18:00
Sted: Hemne kirke
Pris: Kr. 150,-
Arrangør: Hemne Menighet

Gunhild Bjørkøy er utflyttet hemnværing og startet faktisk sin karriere som organist i Hemne i sin pure ungdom. Hun er i dag bosatt i Porsgrunn hvor hun fungerer som kantor ved Stridsklev kirke. Hun har holdt en rekke solokonserter på orgel, bl.a i Oslo domkirke, Risør kirke, Skien kirke og Arendal trefoldighetskirke. De to siste årene har hun sammen med Jan Junker holdt en rekke konserter på Sør-østlandet. Og nå er det Trøndelag som står for tur med i alt 3 konserter. 

Jan Junker er en musiker med internasjonal karriere. Han har master i Fløyte fra Staatliche Hochschule i Freiburg, der han studerte hos den verdensberømte fløytisten Robert Aitken. Junker har et repertoar på over 40 fløytekonserter og har turnert i over 50 land som solist med bl.a Heielberger Kammerorchester, Dresdner Sinfoniker, Stuttgarter Philharmoniker, kammerorchester Basel og Kringkastingsorkesteret. Han har også vært ansatt hos den norske opera.

 

 

 

 

Musikken som fremføres er verker av Vivaldi, J.S.Bach, Hovland, Pagini, Donizetti og Bizet. Jan Junker har stor kunnskap om musikken som blir fremført, og er flink til å krydre det hele med morsomme historier om både musikken og komponistene.

Billetter ved inngangen, kr 150,-.